Baigėsi Lietuvos jaunimo regbio 7 pirmenybės. Bendroje įskaitoje „Sostinės Tauras-VRA“ liko 6-toje vietoje
"Sostinės Tauras-VRA" regbio 7 jaunimo komanda

„Sostinės Tauras-VRA“ regbio 7 jaunimo komanda

Šeštadienį vyko paskutinis Lietuvos jaunimo regbio 7 pirmenybių turas kuriame dalyvavo ir „Sostinės Tauras-VRA“ komanda. Burtai lėmė, jog grupės etape vilniečiai susitiko su „Šiaulių „Akademija-Baltrex“ ir Šiaulių „Akademija-Sporto gimnazija“ komandomis.

Pirmose rungtynėse sostinės ekipa turėjo pripažinti Šiaulių „Akademija-Sporto gimnazija“ komandos pranašumą 5-34(5-17). VRA gretose 5 taškais pasižymėjo Ignas Bagdanavičius.

Antros rungtynės taip pat susiklostė nesėkmingai, patirtas pralaimėjimas prieš „Akademija-Baltrex“ jaunimą rezultatu 0-38 (0-19). B grupėje vilniečiai užėmė 3 vietą ir liko kovoti dėl 5 vietos.

Deja, bet ir trečiose rungtynėse „Sostinės Tauras-VRA“ komandai sėkmė nenusišypsojo, nusileista Lazdijų „Regbio klubas-ARK“ ekipai 12:21(5-14). Komandai 7 taškus pelnė Matas Dubrovnikas, 5 pridėjo Ignas Bagdanavičius.

Geriausias pirmenybių žaidėjas "Sostinės Tauras-VRA" komandoje - Ignas Bagdanavičius

Geriausias pirmenybių žaidėjas „Sostinės Tauras-VRA“ komandoje – Ignas Bagdanavičius

Vilniaus regbio akademijos jaunimas užėmė 6 vietą ir tai lėmė, jog bendroje įskaitoje po paskutiniojo Lietuvos jaunimo regbio 7 pirmenybių turo sostinės ekipa užėmė 6 vietą iš 8 komandų. Geriausias turo žaidėjas „Sostinės Tauras-VRA“ komandoje – Ignas Bagdanavičius.

„Gaila, tačiau teko žaisti be atsarginių žaidėjų. Komanda pirmose rungtynėse darė klaidų puolime ir gynyboje, tad sunku buvo iškovoti pergalę. Kitose rungtynėse pralaimėjome skaudžiai, nesugebėjome apsiginti ir praleidome daug taškų, kas lėmė dar vieną pralaimėjimą. Trečioms rungtynėms netekome vieno žaidėjo, nes gavo traumą ir teko komandai žaisti vienu žaidėju mažiau. Noriu padėkoti tiems žaidėjams, kurie vyko į Šiaulius ir puikiai kovėsi iki galo. Noriu asmeniškai padėkoti Ignui Bagdanavičiui, kuris pats nusipirko bilietus į Lietuvą ir padėjo mūsų komandai, jis ir tapo VRA komandos geriausiu žaidėju“ – pirmenybes komentavo „Sostinės Tauras-VRA“ komandos vyr. treneris Vidmantas Valys.