Trečiasis vaikų rudens stovyklos etapas
Vaikai sportavo „VS-FITNESS“ sporto klube

Vaikai treniravosi „VS-FITNESS“ sporto klube

2021 metų lapkričio 27 dieną įvyko trečiasis ir paskutinis Vilniaus regbio akademijos organizuojamas ir dalinai Vilniaus miesto savivaldybės finansuojamas vaikų rudens stovyklos “Pažink regbį ir Lietuvos istoriją” etapas.

Susirinkę stovyklos dalyviai šeštadienio rytą pradėjo nuo mankštos Ozo prekybos centre įsikūrusiame „VS-FITNESS“ sporto klube. Kvalifikuoti sporto klubo kineziterapeutai vaikus supažindino su saugos taisyklėmis, pravedė mankštą ir treniruotę. Po treniruotės ir raumenų mankštos stovyklos dalyviai buvo supažindinti su treniruokliais. Prižiūrimi patyrusių specialistų, vaikai galėjo išmėginti treniruoklius ir taip mokytis teisingos pratimų atlikimo technikos.

Pramogavo „Vichy“ vandens ir pramogų parke

Pramogavo „Vichy“ vandens ir pramogų parke

Po treniruotės, prasimankštinę ir pasikrovę energijos stovyklos dalyviai keliavo į „Vichy“ vandens ir pramogų parką. Vaikams buvo skirtas laisvas laikas, kurio metu stovyklautojai išskubėjo mėgautis parko pramogomis. Praėjus kelioms valandoms visi buvo pakviesti papietauti tame pačiame parke esančioje kavinėje, o pasistiprinę galėjo toliau mėgautis vandens pramogų parku.

Pramogos tuo nesibaigė ir vaikų laukė dar viena aktyvi ir smagi veikla, tai Vilniaus akropolio ledo arena, kurioje dauguma vaikų galėjo prisiminti savo čiuožimo įgūdžius, o kita dalis areną išbandyti pirmą kartą. Kam teko prisilaikyti prie sienelės, kam įsikibti į ledo pingvinus, bet visiems, tai buvo puiki ir aktyvi pramoga po kurios visi stovyklautojai susibūrė bendrai nuotraukai.

Vaikai čiuožinėjo Vilniaus AKROPOLIO ledo arenoje

Vaikai čiuožinėjo Vilniaus AKROPOLIO ledo arenoje

Visos Vilniaus regbio akademijos vardu norėtumėme nuoširdžiai padėkoti visiems prisidėjusiems prie paskutinio stovyklos savaitgalio veiklų: Vilniaus miesto savivaldybei, UAB „RM Cargo Baltic“, „VS-FITNESS“ sporto klubo administracijai ir treneriams už sportines žinias ir treniruotę, „VICHY“ vandens parko administracijai už dideles nuolaidas bei leidimą fotografuoti vaikus vandens parke ir Akropolio ledo arenos administracijai už galimybę vaikams pačiuožinėti ledo arenoje. Dėkojame ir operatoriams Regimantui bei Nojui, kurie fiksavo vaikų veiklą bei sukūrė puikų filmuką. Taip pat norime padėkoti ir VRA direktoriui Povilui, kuris net tik parengė vaikų rudens stovyklos projektą, bet ir suplanavo puikią stovyklos programą.

Daugiau nuotraukų ar VIDEO