"VRA-Tomosta" vyrų komanda

„VRA-Tomosta“ vyrų komanda

Šeštadienį, gegužės 25 d., Vingio parko regbio stadione vyko 2019 m. Lietuvos regbio federacijos R-15 mažoji taurė. Taurės varžybose dalyvauja 6 komandos: Vilniaus „VRA-Tomosta“, Vilniaus „Geležinis vilkas“, Šiaulių „Baltrex-PRC“, Panevėžio RK „Klevas-Ryšių Statyba“, „Klaipėdos kovas-Plungės Perkūnas“ ir Kauno „Ąžuolas“.

Vingio parke susitiko dvi vilniečių komandos: Vilniaus „VRA-Tomosta“ ir Vilniaus „Geležinis vilkas“. Pirmasis kėlinys buvo įtemptas, rezultatas po pirmo kėlinio lygus 13-13. Antrame kėlinyje į priekį išsiveržė „VRA-Tomosta“ ir, rezultatu 32-23, iškovojo pergalę. Ši pergalė „VRA-Tomosta“ labai svarbi, nes po šių varžybų „VRA-Tomosta“ turnyro lentelėje yra pirmi, komanda turi dvi pergales, kai tuo tarpu kitos turnyro komandos jau yra patyrusios pralaimėjimus.

Su kamuoliu atakuoja Domantas Stravinskas

Su kamuoliu atakuoja Domantas Stravinskas

Kitose šio savaitgalio rungtynėse susitiko „Klaipėdos kovas-Plungės Perkūnas“ 53–12 (pirmo kėlinio rezultatai 24-12) ir Šiaulių „Baltrex-PRC“, klaipėdiečiai iškovojo pergalę. Kauno „Ąžuolas“ rezultatu 24–28 (pirmo kėlinio rezultatai 19-14) nusileido Panevėžio RK „Klevas-Ryšių Statyba“, panevėžiečiai varžybose įrodę savo pranašumą.

„VRA-Tomosta“ vyrų komandos žaidėjų gretose geriausiu žaidėju pripažintas komandos kapitonas Augustinas Terleckas. Komandos treneris V. Valys pastebėjo, kad per rungtynes geriau ir stabiliau žaidė trečios linijos žaidėjai Paulius Kasikauskas ir Algimantas Žvinklys bei antros linijos žaidėjas Edgar Zajančkovskij ir trijų ketvirčių žaidėjas Domantas Stravinskas. Ir toliau gero ir rezultatyvaus žaidėjų pozicijos neapleidžia

Geriausias rungtynių žaidėjas Augustinas Terleckas

Geriausias rungtynių žaidėjas Augustinas Terleckas

septyniolikmetis Mantas Butkevičius, vien baudomis jis komandai pelnė 15 taškų ir dar 4 taškus pridėjo iš realizacijos smūgio. Šį kartą jis iš 7 smūgių į vartus, pataikė 6. Prie komandos puikaus žaidimo prisidėjo ir sakartvelas Giorgi Chubinidze, kuris rungtynių metu pelnė drop-gol, kas neįprasta per rungtynes. Giorgi Chubinidze puikiai įtraukė vyrus į komandinį žaidimą, kuris ir lėmė „VRA-Tomosta“ pergalę.

Kitas rungtynes „VRA-Tomosta“ vyrų komanda žaisi su Šiaulių komanda „Baltrex-PRC“. Kviečiame visus VRA sirgalius birželio 1 d. palaikyti vyrų komandą Šiauliuose. Vilniuje „VRA-Tomosta“ rungtynes žais birželio 15 d. su Panevėžio RK „Klevas-Ryšių Statyba“. Rungtynių metu bus organizuojamas konkursas, kurio metu bus galima laimėti elektrinį paspirtuką, bei kelis VRA prizus. Norint dalyvauti konkurse, per varžybas reikia būti su VRA atributika arba plakatu, palaikančiu VRA komandą. Laimės tie, kurie atspės varžybų rezultatą, o jei niekas neatspės tikslaus rezultato, tai laimėtojais bus paskelbti tie, kurie atspės artimiausią rezultatą.

Daugiau nuotraukų: Nr.1, 2 ir 3