Linksmasis VRA Kalėdinis regbio turnyras

2013-12-28 Nr-1Antrąją Kalėdų dieną, universalioje sporto arenoje „Sportima“, vyko Vilniaus regbio akademijos Kalėdinis regbio turnyras į areną sutraukęs ir mažus, ir didelius. Kalėdinio turnyro dalyviai buvo suskirstyti į dvi grupes: gimusieji nuo 1999 metų, bei Mangirdo tėvelis ir sirgaliai, o antrojoje grupėje žaidė gimusieji nuo 2000 metų ir jaunesni, jiems teisėjavo Danilo Patella. Nors abiejų komandų pavadinimai skambėjo labai aršiai: „VRA-mustangai“ ir „Liūtai“, nei viena komanda nelaimėjo prizinių vietų, tačiau po trijų rungtynių visi tapo nugalėtojais.

2013-12-28 Nr-2Vyresnių grupėje buvo sudarytos keturios grupės, kurios varžėsi vienos prieš kitas. Pirmoji komanda – „Pinokis“, kurios kapitonas buvo Povilas Karabanis, susitiko su ketvirtąją komanda „Bimba ir kiti“, kurios pavadinimas buvo originaliai sugalvotas pasitelkus kapitono Deivido Bimbos pavardę. Šmaikščioji komanda tą vakarą skynė laurus: laimėjo prieš „Pinokį“ 20-10, prieš „Žalią žolę“ 30-10 ir rezultatyviausias žaidimas buvo prieš „Viva Italija“ – 45-40. Kitos, ne ką prastesnės, rungtynės buvo tarp „Žalios žolės“ (kapitonas Augustinas Terleckas) ir „Viva Italijos“ komandų (kapitonas Edmundas Grybauskas). Pastarajai pavyko laimėti prieš „Žalią žolę“ 25-20 ir net 15 taškų savo naudai pelnyti (40-25) prieš „Pinokį“. „Viva Italija“ Kalėdiniame turnyre iškovojo antrąją vietą. „Pinokio“ komanda 30-15 laimėjo prieš „Žalią žolę“ ir iškovojo trečiąją vietą, o Augustino Terlecko komanda grupėje liko ketvirta.

2013-12-28 Nr-3Po įtempto, bet labai linksmo Kalėdinio turnyro, visi susirinko į posėdžių salę, kur vyko apdovanojimai. Auksinius medalius įteikė treneriai Algimantas Žvinklys, Danilo Pattela bei savanoriai Rita Kilmantienė ir Jolanta Žepnickienė. Mažųjų grupėje nugalėtojais tapo visi dalyvavę vaikai, o vyresniųjų grupėje – Edgar Zajančkovskij, Deividas Bimba, Andrius Leontjev, Algimantas Žvinklys, Mantas Vaičius, Večeslav Songin ir Viktorija.

Po apdovanojimų, visi susėdo prie suneštinio vaišių stalo ir smagiai bei turiningai praleido laiką.

Vilniaus regbio akademija dėkoja visiems sirgaliams gausiai susirinkusiems ir palaikiusiems gerą nuotaiką darant apšilimą!

Daugiau nuotraukų: PHOTO