Atviras pokalbis su Vidmantu Valiu

2020-10-16 Nr.1„Atviros Širdies Fondas“ pakvietė Vidmantą papasakoti savo svarbius gyvenimo momentus, visą tai kūrybinė grupė nufilmavo. Pasakojimas labai atviras, nuoširdus. Išgirsite istoriją apie tai, kaip Vidmantas pradėjo dirbti treneriu, kaip pamilo regbį. Taip pat pokalbyje yra nuoširdus pasakojimas apie pažintį su globos namų auklėtiniais, ir kaip jam kilo begalinis noras padėti vaikams, būti ne tik jų treneriu, bet ir draugu, patarėju, globėju.

Vidmantas globos namų vaikus priėmė ne tik į savo širdį, bet ir į namus. Treneriui svarbu dėmesys vaikui, nesvarbu, kur jis auga, ar globos namuose, ar šeimoje su tėvais. Visi regbio ugdytiniai, tarp kurių yra ir globos namų auklėtinių, skatinami gerai mokytis, studijuoti universitetuose, bet pirmiausia visi skatinami būti dorais žmonėmis, – kalbėjo 2020-10-16 Nr.3Vidmantas, – svarbu būti sąžiningu ne tik prieš kitus, bet ir prieš save patį.

Ryšys su vaikais lieka visam gyvenimui. Vidmantas įsitikinęs, geru žmogumi ne gimstama, o tampama. Jis neabejoja, kad jaunąją kartą reikia auklėti savo asmeniniu pavyzdžiu ir nešykštėti jiems nuoširdumo bei dėmesio.

Visą pokalbį galite pamatyti video, kurį remia spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas, nufilmavo kūrybinė grupė „Atviros Širdies Fondas“.

Žiūrėti VIDEO