„Vilniaus regbio akademija“ švenčia 10 metų jubiliejų

2019-12-06 Nr.10Gruodžio 6 d. popietę nemažas būrys jaunimo sugužėjo į viešbutį „Panorama“: puošė salę, kabino plakatus, ruošėsi loterijai ir kitiems žaidimams. Puse šešių vakaro į salę pradėjo rinktis svečiai. O jų sugužėjo nemažas būrys. Atvyko ir sportininkai su savo šeimos nariais, svečiai, rėmėjai. Susirinko beveik visa Akademijos bendruomenė.

Šventės tema – „Pasaulio regbio čempionatas“. Tad įvairių pasaulio regbio atstovų netrūko. O kai kam prireikė ir profesionalios pagalbos. Į pagalbą atvyko vizažistė ir Body Art meistrė Liudmila Samuilova, kuri visiems norintiems išpiešė ant veidų įvairių šalių vėliavas.

2019-12-06 Nr.2Salėje, užgesus šviesoms, pasigirsta kurtinantis švilpukas, o vėliau vaiko balsas. Vaikas pasakoja liūdną istoriją, kurioje jaučiamas susirūpinimas vaikais, skatinama kuo daugiau dėmesio skirti ne tik šalia esančiam vaikui, bet ir pamatyti vaiką, kuris auga be tėvų. Kuriam dėmesio galbūt labai labai reikia.

Vėliau į salę įeina Akademijos siela, visų mylimas ir gerbiamas treneris Vidmantas Valys. Vidmantas neša žiburį. Svečiai jį pasitinka audringais plojimais. Vidmantas žiburį perduoda „Vilniaus regbio akademija“ direktoriui Laurynui Vaičiūnui, kuris ir taria sveikinimo žodį.

2019-12-06 Nr.4Vakaro metu rodomi geriausi ir įsimintiniausi 2019 metų regbio sezono momentai, kuriuose užfiksuoti įsimintiniausi sezono momentai. Rodomas ir video filmas iš pilno įspūdžių regbio gyvenimo. Pertraukėlių metu svečius linksmina ne tik regbio sirgalių šokėjos, bet ir muzikantai. Vyko viktorina, kurios metu klausimai apie regbį, regbį Lietuvoje ir pasaulyje.

Vyko nominacijų apdovanojimai: „Metų grumtynių žaidėju“ tapo Danas Karapetjanas, ,,Gražiausio spyrio savininku“ tampo Sabina Sinkevič, „Geriausio varžybų momento savininku“ tampo Gytis Pečiul, „Mis šukuosena“ tampo Tomas Grigaitis, o „Metų sirgaliumi“ 2019 metais tampo Artūras Karapetjanas.

2019-12-06 Nr.8aApdovanotos ir visų amžiaus grupių komandos, komandų treneriais. Aukščiausius rezultatus 2019 m. pasiekė vyrų komanda. Ji, treniruojama V. Valio, iškovojo Lietuvos regbio federacijos Taurės čempionate „VRA-Tomosta“ vyrų komanda laimėjo visas penkias rungtynes ir iškovojo MAŽĄJĄ TAURĘ, Lietuvos regbio vyrų I grupės čempionate užėmė III vietą.

Apdovanoti ir sportininkai:

  • Geriausi komandos žaidėjai: Augustinas Terleckas, Domantas Stravinskas, Mantas Butkevičius, Arijus Traigys, Matas Dubrovnikas, Faustas Baltranas, Adrijus Žepnickas, Marija Lemziakova, Danas Karapetjanas, Matas Žalandauskas, Robertas Strička;
  • Rezultatyviausi komandos žaidėjai: Mantas Butkevičius, Kajus Kareiva, Rokas Sakalas, Zenonas Petrauskas, Dominykas Petrauskas, Domantas Stravinskas, Marija Lemziakova, Robertas Strička;
  • Geriausi komandos gynėjai: Tomas Kušlevič, Tomas Grigaitis, Arvydas Jakimavičius, Kajus Kareiva, Donatas Bosijakas, Danielius Pažusys, Matas Krikštaponis, Augustinas Terleckas, Eisvina Kučinskaitė, Sandra Zažeckaitė, Matas Žalandauskas, Ernestas Kaziukevič;
  • Pažangiausi komandos žaidėjai: Martynas Maslianikas, Zigmas Kleiza, Gytis Pečiul, Nojus Vainonis, Leonas Vasaris Sirutas, Faustas Baltranas, Martynas Liškauskas, Julius Melnikas, Gintarė Nicinovaitė, Dominykas Petrovas, Vincas Užpalis, Arijus Traigys.

2019-12-06 Nr.7Buvo suteiktas žodis svečiams ir rėmėjams. Į svečius atvyko ir VRA su jubiliejumi sveikino Vilniaus miesto savivaldybės Tarybos narys Artūras ZUOKAS. Kuris Vidmantui Valiui įteikė padėka, marškinėlius ir suvenyrą. Su jubiliejumi sveikino ir valdybos nariai bei rėmėjai: Tomas Vaičiūnas, Ramūnas Skirmantas, Virmantas Užpalis. Atvyko ir svečių iš Anglijos, Gintaras Šimanskis ir Chris Coates. Jie taip pat sveikino klubą su dešimties metų jubiliejumi. Buvo įteiktos padėkos Akademijos vadovams bei treneriams.

Sveikinimo žodis buvo ir su netikėtomis staigmenomis. Keli regbininkai ir sportininko mama tarė padėkos žodį vyr. treneriui Vidmantui ir įteikė dovaną. Dovana – poilsinė kelionė į bet kurią šalį. Treneris buvo nustebintas siurprizu ir netikėta dovana.

2019-12-06 Nr.6Vakaro šventei einant į pabaigą buvo apdovanoti penki svečiai, kurie buvo labiausiai pasipuošę ir atitiko vakaro temą apie pasaulio regbį. Vakaro vedėjas skelbė ne vieną loterijos laimėtoją. Buvo laimėti net trys prizai: rankinis laikrodis, belaidės ausinės bei pagrindinis vakaro prizas – elektrinis paspirtukas, kurį laimėjo VRA savanorė, moteris, kuri padeda įvairių renginių, švenčių bei vaikų stovyklų metu. Pagrindinį prizą burtų keliu laimėjo Diana Maleckaitė.

Po visų sveikinimų ir apdovanojimų, treneris Vidmantas ir vyrų komandos žaidėjai visoms moterims ir merginoms įteikė VRA dešimties metų progai pagamintus suvenyrus – 3D stikle regbio statulėles.

2019-12-06 Nr.1Visą renginį vedė šaunus vedėjas, kuris savo darbą atliko profesionaliai. Buvo linksma, įdomu, o laikas prabėgo nepastebimai. AČIŪ renginio vedėjui Rimantui Potarenkai. AČIŪ VRA vadovams, treneriams, sportininkams, rėmėjams, tėveliams, globėjams ir visiems šventės svečiams.

VRA – viena šeima, kuri ne tik dirba, bet ir švenčia kartu. Šventę kuriame mes patys. O šventė išties buvo šauni, gerų akimirkų netrūko.

AČIŪ visiems!!! Tik kartu mes galime dar daugiau, to linkime sau, „Vilniaus regbio akademijai“.

Daugiau NUOTRAUKŲ