2015 m. Kalėdinės gerumo akcijos pristatymas

Vilniaus regbio akademijoje sportuoja daugybė vaikų iš socialinių vaikų globos namų, kuriems reikia rūpesčio, šilumos bei dėmesio, todėl visas VRA kolektyvas nusprendė, kad su kitais neabejingais žmonėmis, pasistengs vaikams suteikti tai, ko jiems labiausiai trūksta.

Akcijos idėja gimė prieš trejus metus, kai akademijos treneriai pastebėjo, jog vaikai, kurių gyvenimas klostėsi kiek sudėtingiau, yra disciplinuoti ir trokštantys sportuoti bei mokytis, todėl tokios auklėtinių pastangos negalėjo būti nepastebėtos ir prieš trejus metus įvyko pirmoji Kalėdinė akcija, kurioje susirinko nemažai bendraminčių, norinčių paskatinti vaikus, su jais pabendrauti ir pradžiuginti Kalėdų stebuklais.

VRA kolektyvas tikisi, jog kasmet susirinks vis daugiau žmonių, atsigręžiančių į savo pamatines vertybes ir nuoširdžiai norinčių prisidėti prie ,,Kalėdinės gerumo akcijos”.

Labai nuoširdžiai kviečiame, Jus, tapti 2015 m. Kalėdinės gerumo akcijos draugu!
Kviečiame padovanoti vaikams dalelę savo šilumos, dėmesio, meilės.
Kviečiame atvykti į renginį ir patiems įteikti dovaną vaikams, kurią tik išsirinksite iš jų norų sąrašo. Visa informacija yra pas Vidmantą.

“2015 m. Kalėdinė gerumo akcija” vyks gruodžio 8 dieną,18 valandą, Crowne Plaza (M. K. Čiurlionio gatvė 84).

Prašau, kontaktuokime:
Akcijos koordinatorius Vidmantas Valys
El. paštas: vidmantas-gv-rugby@post.skynet.lt
T. +370 610 16354