KONKURSAS! KONKURSAS! KONKURSAS!

VRA sėdmaišisVisų „Vilniaus regbio akademijos“ sirgalių dėmesiui! Jau tradicija tampa, jog vyrų varžybų metu, kai varžybos vyksta Vilniaus Vingio parko regbio stadione, Akademija kaskart organizuoja konkursą. Jau laimėtas elektrinis paspirtukas bei keli VRA prizai.

Ko reikia, kad TU galėtum dalyvauti konkurse? Varžybų metu, norintys dalyvauti konkurse, privalo turėti VRA atributiką arba plakatą, palaikantį „VRA-Tomosta“ vyrų komandą. Kiekvienas sirgalius turi užsiregistruoti prieš varžybas, sulaukti varžybų pabaigos, kuomet bus skelbiami laimingieji sirgaliai. Sirgaliams prizus atiteks burtų keliu.

BŪK aktyvus, ATEIK palaikyti „VRA-Tomosta“ vyrų komandą į Vingio parką, LAIMĖK!!!

Artimiausias rungtynes vyrų komanda žais rugsėjo 22 d. Vilniuje su Vilniaus „Geležinio vilko“ komanda. Tad kviečiame visus regbio sirgalius atvykti ir palaikyti „Vilniaus regbio akademijos“ komandą. Rungtynių metu bus organizuojamas naujas konkursas, kurio metu bus galima laimėti didelį VRA sėdmaišį ir kelis VRA prizus.

Nuostabų „PUŠKU PUŠKU“ sėdmaišį, ant kurio yra VRA logotipas, gali laimėti ir TU, o prizą įsteigė Akademijos draugai ir rėmėjai UAB „Pupt“. UAB „Pupt“ yra jaunas ir kūrybingas verslas, vystantis savo prekės ženklą „Pušku pušku“ Lietuvoje ir užsienyje, o vadovaujasi jie nuostabia filosofija, jog norint būti laimingu nereikia didelių pokyčių ar investicijų, reikia tikėti, jog kiekvieno gyvenime yra dalykų, dėl kurių galima džiaugtis.

Kitas laimėtojas gali būtų TU!